сп. "Обекти"сп. "Обекти" - Лого

3D телевизията - много шум за нищо или скоро и във вашия дом?

3D телевизията - много шум за нищо или скоро и във вашия дом?

Време ли е да сменим стария телевизор с 3D? Наистина ли 2010-та е годината на трите измерения или по-добре да изчакаме още малко, преди да похарчим всичките си спестявания за технология, която може и да не е това, което очакваме?

Какво ще правим, ако живеем цели 140 години?

Все повече учени твърдят, че от средата на века нататък ще е възможно човек да живее 140 години - здрав, пълен с енергия. С какво ли ще запълваме цялото това време, за да не ни стане скучно и досадно?

От Обекти;
Теми
27 март 2010 г.
23 март 2012 г. 14:17
коментар #1
От alvendam alvendam

А пренаселването! По-добре да станем по-малко и да оцелеем само най-интелигентнитеCool!

23 ноември 2010 г. 19:29
коментар #2
От Петър Анев

Дълъг живот ? Добре,а пренаселването? Още старите китайци  преди 3 хил. са формулирали от какво пада качеството на живота - много хора..

31 октомври 2010 г. 11:14
коментар #3
От Венелин Василев

Не е малко като идея :))

Само ме притеснява, че ще трябва да се пенсионирам на 138 години :)) Ако е на 62-63, по-бива - 40 години трудов стаж, 80 години пенсионер, рахат работа :)))

19 юли 2010 г. 14:18
коментар #4
От Милица Мичева

Според мен, колкото и дълго да живеем, все ще има с какво да си запълваме времето. Да живеем колкото се може повече, а за това какво ще правим мисля, че е излишно да се мисли. На мен лично, времето никога не ми стига и ми се струва малко.Даже и 140 години не ми изглеждат много Smile.

От друга страна си мисля, че се понижава средната продължителност на живота, отколкода се увеличава. Със всичко отровно, нездравословно и т.н. около нас - няма как да е иначе.

29 юни 2010 г. 20:41
коментар #5
От Alex VAsileva

Аз лично бих се радвала да живея колкото се може по- дълго, за да може да опозная и разгледам всичко (или почти) , което ме вълнува. Не съм сигурна дали наистина е възможно и дали в действителност сме устроени да доживеем до цели 140г. (струва ми се нереално, както и сигурно на повечето хора) , но съм сигурна че все ще намерим с какво да си запълним времето, защото за щастие живеем в един доста интересен свят :))

Имате мнение по темата? Не сте съгласни? Или просто искате да добавите нещо?

Споделете вашия коментар тук.
За да добавите коментар, е нужно да сте логнати в сайта на сп. Обекти. За да се логнете, натиснете тук, а за да се регистрирате - тук.

Последна снимка

Следете сп. Обекти в Twitter